5 Potencianövelő étel ☀ Maca, Goji, Méhpempő, Noni, Gránátalma

A természet kincsestárában  találhatóak olyan gyümölcsök és anyagok, melyek hatékonyan képesek növelni a nemi vágyat, illetve fokozzák a potenciát és a szexuális teljesítményt mind a nők, mind pedig a férfiak esetében.

Ráadásul ezek a természetes anyagok nem csupán a szexuális életünket tehetik rendbe, hanem teljes szervezetünkre nézve jótékonyan és kiegyensúlyozólag hatnak.

Következzenek most a legkiválóbb természetes megoldások a potencia növelésére.

A gránátalma visszaadja a férfiak potenciájátgranatalma-23

A gránátalma vágykeltő képességeiről már a Káma-Szútrában is olvashattunk. Ez nem is véletlen, hiszen többek között a Kalifornia Egyetem kutatói is megállapították már, hogy mindössze 1 pohár gránátalmalé elfogyasztása hasonló eredményeket képes produkálni a férfiaknál, mint a neves potencianövelő gyógyszerek. 

Ebben a kutatásban a férfiak 1 hónapon keresztül fogyasztották folyamatosan a gránátalma levét. A résztvevő férfiak közel fele a vizsgálat végén egyértelmű javulást tapasztalt potenciájában.

A tudósok leginkább a gránátalma magas antioxidáns tartalmának tulajdonítják mindezt, mivel ennek köszönhetően jelentősen képes fokozni a pénisz vérellátását. Továbbá az antioxidánsok megnövelik a nitrogénmonoxid szintjét is, ami pedig ellazítja az erek falát. 

A gránátalma a szexuális vágy növelésében is segíthet, így mindenképpen érdemes kipróbálni, mielőtt bármilyen gyógyszeres megoldás után néznénk.

A Noni Juice helyreállítja az egyensúlytnoni

A Noni gyümölcs páratlanul értékes összetevőkkel rendelkezik. Fő különlegessége, hogy a 12 létező adaptogén anyag közül a noni tekinthető az egyik első számúnak. Ennek köszönhetőn a noni képes megteremteni a szervezet egyensúlyát, tehát a hormonális rendszer egyensúlyát is helyre tudja állítani.

A noni kivételesen jótékony hatású a tobozmirigyre, amely a férfi és női nemi szervek működését nagymértékben befolyásolja. Így egyrészt segíthet a prosztatamegnagyobbodás, valamint nők esetében a méhhel kapcsolatos problémákon, cisztákon, miómákon vagy a rendszertelen menstruációs ciklus beállításában.

S mivel roppant jótékony hatású a nemi szervekre, ezért mindkét nem esetében fokozza a nemi vágyat, és emeli a potenciát. Ezen felül pedig jelentős mértékben javítja az állóképességet, minek következtében a szexuális teljesítmény is nagymértékben nőhet.

A noni rendkívül jó hatású a szerotonin-és melatoninszintre, s ezáltal javítja az alvás minőségét, így kipihentebbé tesz, valamint rengeteg energiát ad, miközben a kedélyállapotot is módfelett növeli.

S mivel segít leküzdeni és jobban viselni az életünket folyamatosan megkeserítő stresszt, ezért hozzájárul ahhoz, hogy ki tudjunk kapcsolódni, és a párok tudjanak egymásnak kellemes, meghitt pillanatokat szerezni.

Növekvő vágy és teljesítmény Tiszta Méhpempővelshutterstock_176368193

A Tiszta Méhpempő az egyik leghatékonyabb természetes hormonszintet kiegyensúlyozó szer, miközben semmilyen mesterséges hormont sem juttat be a szervezetbe. A Méhpempő adaptogén hatású, vagyis teljes mértékben alkalmazkodik a szervezet aktuális állapotához, s így éppen annak a hormonnak a szintjét emeli vagy csökkenti, amelyikre szükség van. 

A Méhpempő az agyalapi mirigyre van hatással, ami a hormonok szabályzásáért is felel, így természetes módon állítja be valamennyi hormon megfelelő szintjét.

A Méhpempőben jelentős mennyiségű szteroid található, melyek nélkülözhetetlen közreműködői a női szervezet alapvető működésének, így többek között részt vesznek a a menstruációs ciklus levezénylésében, az ovuláció létrejöttében, a megtermékenyülés folyamatában, valamint elengedhetetlenek a megfelelő szexuális teljesítményhez és a nemi vágy, vagyis a libidó kialakulásához. 

A női szervezetben található ösztrogén és progeszteron is szteroid hormon, melyek szintje nagyon gyakran rendellenes a női szervezetben. A Méhpempő segít visszaállítani a helyes hormonszinteket, amellyel számos hormonális eredetű problémát orvosolhat, köztük az elégtelen nemi vágyat is.

Ráadásul a Tiszta Méhpempő oly módon is fokozza a nemi vágyat, hogy rendkívül hatékonyan növeli az állóképességet és a vitalitást. Sőt, a nőkben a Méhpempő képes kialakítani egy “vágy reflexet“, így azok a hölgyek, akik rendszeresen Méhpempőt fogyasztanak az átlagosnál jobban vágynak az együttlétekre, sőt, izgalmi állapotban a hüvelyváladék mennyisége is nagyobb az esetükben. Ezáltal a Méhpempő a nők (és férfiak) számára még nagyobb örömforrássá teszi a szeretkezéseket.

A Tiszta Méhpempő a férfiaknak is segít, mivel a tesztoszteronszint emelésével visszaadhatja vagy emelheti a potenciát, valamint jelentősen javíthatja a szexuális teljesítményt is. Az endokrin rendszerre történő hatásai által pedig jelentősen fokozhatja a nemi vágyat is.

A Tiszta Méhpempő tehát egyaránt segít a nők és férfiak nemi vágyának fokozásában, illetve a potencia növelésében és a szexuális teljesítmény javításában. 

A Goji fokozza a libidótgoji-bogyo-45

A Goji Bogyót már évezredek óta alkalmazzák Ázsiában a nemi vágy növelése, valamint a termékenység fokozása céljából. A Goji bogyó rendkívül értékes összetevőinek, s főként poliszacharidjainak köszönhetően nőknél helyre tudja állítani a szaporodási képességet, míg a férfiaknál képes jelentősen meghosszabbítani a spermiumok élettartamát.

A Goji Bogyó a hagyományos kínai orvoslásban talán a legkiválóbb természetes szer a nemi vágy élénkítése terén. Ezt pedig leginkább annak köszönheti, hogy természetesen képes növelni a tesztoszteron szintjét a szervezetben, mely mind a nőknél, mind pedig a férfiaknál hozzájárul a libidó növeléséhez.

A tesztoszteron szintje a kor előrehaladtával egyre csökken a szervezetben, így a Goji Bogyó jelentős segítséget nyújt a nemi vágy megtartásához idősebb korban is. Ráadásul a Goji kitűnő energiaforrás, s ezáltal hozzájárul a szexuális teljesítmény fokozásához is.

A Maca felforrósítja a hangulatot

A maca talán a legkitűnőbb természetes afrodiziákum és hormonszabályzó szer, mely egyaránt rendkívül jótékony a férfiak és a nők szervezetére is. A maca az agyalapi mirigy működését teszi hatékonyabbá, méghozzá adaptogén módon, vagyis úgy, hogy a túl magas szinten lévő hormonokat csökkenti, míg a túl alacsony szintűeket növeli a szervezetben.

A macában nagy mennyiségű cink található, mely mindkét nem szervezetében nélkülözhetetlen a szexuális vágy felébresztéséhez és fenntartásához. A cink a női szervezetben a progeszteron hormon szintjét is növeli.

A cink az ösztrogén szintjét is szabályozza, mely többek között a női termékenység szempontjából is elemi fontosságú.

A maca a férfiak szervezetében is helyreállítja a hormonok egyensúlyát, aminek köszönhetően egyrészt javítja a nemzőképességüket, másrészt pedig fokozza nemi vágyukat, és hozzmaca-10ájárul az impotencia leküzdéséhez.

A macában lévő cink nélkülözhetetlen a tesztoszteron termelődéséhez. Enélkül a hormon nélkül pedig nem tud létrejönni a férfiakban a szexuális vágy. De amennyiben nincs elegendő cink a férfiak szervezetében, akkor ez nagymértékben lecsökkentheti a szexuális teljesítőképességüket, valamint akár nemzőképtelenséget is okozhat.

A cink a prosztata egészségét is védi, de szabályozza a nemi szervek működését, és növeli a spermiumok minőségét is.

A maca ráadásul rengeteg energiát is ad a férfiaknak, akiknek így jelentősen nőhet a teljesítőképességük az ágyban.

A maca gyökér mindkét nem esetében növeli a medencekörnyéki szervek vérellátását, továbbá támogatja a petefészkek és a herék működését. Ezen túlmenően pedig hozzájárul a mellékvese, a hasnyálmirigy és  a pajzsmirigy egészségéhez is.

Ráadásul a maca a hormonszabályzáson keresztül kedvezően hat az érzékeinkre is, ami elengedhetetlen az érzéki és meghitt szexuális együttlétek létrejöttéhez.

A maca gyökér tehát képes lehet a mesterséges hormonpótlások, hormonkezelések hatásait természetes módon elérni, ezért érdemes lehet először az alternatív megoldást választani, hiszen ennek nincs káros mellékhatása, ráadásul képes visszaállítani a szervezet egyensúlyát.